Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -

به گزارش ایران اکونومیست؛   مهران مهام  با اعلام خبر ساخت «بی‌همگان» به کارگردانی برزو نیک‌نژاد یادآور شد: قرار بود تا آذرماه، 25 قسمت از مجموعه را آماده کنیم تا بتوانیم آن را کلید بزنیم اما با توجه به اینکه باید دقت زیادی در بخش نگارش بر روی کار صورت بگیرد ساخت این مجموعه به سال آینده موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه تاکنون پنج درصد از نگارش اولیه «بی‌همگان» پیش رفته است، یادآور شد: در حال حاضر علیرضا کاظمی‌پور و سعید جلالی مشغول نگارش این مجموعه هستند.

مهام سپس گفت: در مجموعه پنچری نیز آقای داودنژاد، یوسف تیموری سالیان سال بود که حضور نداشتند اما مشکل ما قصه بود و اینکه قصه پنچری نتوانست توقع مردم را برآورده کند. در نتیجه اعتقاد دارم که قصه خوب نداشتیم. در عین حال سریال «متهم گریخت» را هم کار کردیم که متن آنقدر درست بود که سر جایش نشست.

این تهیه‌کننده با اعتقاد بر اینکه قصه بد آدم‌ها را می‌کُشد و قصه خوب آدم‌ها را زنده می‌کند، یادآور شد: هر چه روی متن کار کنیم بهتر است. نمی‌دانیم چه شده است که حتی کارها را به روز هم می‌کنیم توقع مخاطب را برآورده نمی‌کند. البته ساختن کار ملودرام بسیار راحت‌تر از کار کمدی است و کار طنز بسیار سخت است. کاری که بیشتر به تقاضای مردم ساخته می‌شود.

مهام در پاسخ به این پرسش که آیا پس از مجموعه «پنچری» شما را جریمه کردند که

دیگر در تلویزیون کار نمی‌کنید؟ توضیح داد: در حال حاضر حدود یک سال است که بیکار هستم اما چهار سریال را در دستور کار داریم و همچنان در حال نگارش هستیم و امیدواریم از این ممنوع‌الکاری بیرون بیاییم.

او با اشاره به اینکه «بی‌همگان» برای سال جدید کلید می‌خورد، از نگارش چند کار جدید دیگر خبر داد و گفت: بازنویسی «ویلا»، «راز آشکار» و همچنین یک طرح جدید دیگر که هنوز عنوان آن مشخص نشده است و کاری کمدی هستند را در حال نگارش داریم.

 این سریال موضوع اجتماعی خانوادگی دارد و ماجرای دختر و پسری است که تحت شرایطی قصد ازدواج دارند اما موانعی که بر سر راه‌ آنها وجود دارد، ازدواج آنها را با مشکل روبه‌رو می‌کند.

این ملودرام اجتماعی در 50 قسمت برای شبکه سه سیما ساخته می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد

امارات متحده عربی به زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتور‌های هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

دیگر خبرها

  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • یک بار دیگر پادشاهی ایران در فوتسال آسیا به همگان اثبات شد
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • ماجرای بازیگرانی که مهاجرت کردند | وضعیت رفتگان اغتشاشات ؛ از تاکسی اینترنتی تا بازی تنها در حد چند دقیقه رقص!
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد